10 VJET, 10 FAKTE RRETH TEKNOLOGJISË ECOSE®

By Knauf
June 04, 2020

Ne po festojmë përvjetorin tonë të 10-të që nga prezantimi i parë i teknologjisë ECOSE® në izolim. Për të shënuar festimin, ne kemi bashkuar 10 arsye të mëdha pse duhet të përdorni produktet tona unike.

fact
Fakti nr.1

Teknologjia ECOSE®, e prezantuar 10 vjet më parë, u krijua me qëllim përmirësimin e përvojës së instaluesve me pambukun mineral izolues.

fact2
Fakti nr.2

Leshi mineral i bërë me teknologjinë ECOSE® është më i butë në prekje dhe më i lehtë për t’u trajtuar në krahasim me produkte të tjera izoluese të bazuar në kimikate.

fact 3
Fakti nr.3

Produktet e prodhuara me teknologji ECOSE® kanë një ngjyrë kafe natyrale, e cila është unike për izolimin!

fact 4
Fakti nr.4

Teknologjia ECOSE® gjeneron nivele shumë të ulëta të pluhurit, duke rritur komoditetin e atyre që punojnë me të.

 

fact 5
Fakti nr.5

Produktet e prodhuara me teknologji ECOSE® nuk përmbajnë asnjë formaldehid ose fenol të shtuar që kontribuojnë në zëra të ulët (komponime organike të paqëndrueshme).

fact 6
Fakti nr.6

Teknologjia ECOSE® është prodhuar nga lëndët e para natyrore që mund të rinovohen me shpejtësi.

fact 7
Fakti nr.7

Teknologjia ECOSE® prodhohet me 70% më pak energji-intensive se sa produktet e tjera tradicionale!

fact 8
Fakti nr.8

Teknologjia ECOSE® ka forcë të jashtëzakonshme dhe do të ruajë të njëjtin nivel të performancës edhe pas 50 vitesh përdorimi.

fact 9
Fakti nr.9

Produktet tona me teknologjinë ECOSE® kanë fituar çertifikatën e artë EUROFINS për rehatinë e ajrit të brendshëm!

fact 10
Fakti nr.10

Pambuku mineral me teknologji ECOSE® mund të ndihmojë ndërtesat të fitojnë pikë shtesë brenda sistemeve të vlerësimit të ndërtesave jeshile, të tilla si BREEAM AND LEED!