AVANTAZHE PËR SEKTORIN PRIVAT

AVANTAZHET E TEKNOLOGJISË ECOSE® PËR SEKTORIN PRIVAT

By Knauf
June 04, 2020

AVANTAZHE PËR SEKTORIN PRIVAT

Produktet prej pambuku mineral me Teknologji ECOSE® ofrojnë zgjidhje efektive, të shëndetshme dhe të sigurta izoluese.

Pambuku mineral me teknologji ECOSE® ofron cilësi optimale të ajrit të brendshëm.

Falë performancës së lartë të materialeve dhe emetimeve shumë të ulta, produktet izoluese të pambukut mineral me teknologji ECOSE® u japin dhomave të ndenjes siguri të shkëlqyeshme termike, mbrojtje akustike, siguri maksimale në rast zjarri dhe cilësi të lartë të ajrit të brendshëm.

• Një mjedis i rehatshëm, mikpritës dhe i këndshëm i jetesës

• Cilësi e lartë e ajrit të brendshëm e çertifikuar me GOLD EUROFINS

• Siguri e shkëlqyeshme termike

• Izolim i shkëlqyeshëm dhe rehati akustike

• Mbrojtje maksimale nga zjarri

• Instalim i shpejtë dhe i pastër, duke minimizuar bezditë në rast të rinovimit.