Blog

Sekreti i nje nate te qete ne hotel
Akustika e keqe, është e keqe për biznesin

Asgjë nuk i prish pushimet verore ose një udhëtim pune më lehtë se një hotel me zhurmë. Kjo është arsyeja pse instalimi i izolimit me performancë të jashtëzakonshme akustike është i mirë për klientët dhe biznesin njëkohësisht.