Gama e re e produkteve të leshit të gurit mineral për izolimin termik dhe akustik të brendshëm.

By Knauf
May 07, 2020

NaturBoard është gamë e re e produkteve të leshit të gurit për izolim termik dhe akustik për ambiente të brendshme të prodhuara nga Knauf Insulation me teknologjinë ECOSE®. Lindur nga kërkimet e kryera nga Knauf Insulation dhe lançuar për herë të parë 10 vjet më parë për produktet e leshit të xhamit mineral, ECOSE Technology® përdor një lidhës të bazuar në lëndë të para natyrore të rinovueshme me shpejtësi, pa formaldehid të shtuar.

Zgjidhje të garantuara për izolimin e tavanit, mureve ndarëse, çative, soletave, fasadave të ventiluara dhe dyshemeve, njëkohësisht ekologjike dhe të sigurta për shëndetin tuaj. 

Gjeni më poshtë gamën e produkteve natyrale të afruar nga Knauf Insulation:

NaturBoard FIT
NaturBoard FIT-G
NaturBoard FIT PLUS
NaturBoard FIT-G PLUS

NaturBoard Venti
NaturBoard VENTACUSTO
NaturBoard VENTI PLUS
NaturBoard POD STANDARD
NaturBoard POD EXTRA

Leshi i gurit mineral me ECOSE Technology® është i certifikuar nga Eurofins Indoor Air Comfort Gold, si një material i shkëlqyer sipas standardeve të vlerësimit të cilësisë së ajrit në mjediset e brendshme.

Një shkallë e lartë inovacioni, teknologji prodhuese e përparuar, performancë shumë e lartë teknike dhe emetime shumë të ulëta të VOC (pjesëza organike pezull), të vërtetuara nga çmimi i artë Eurofins për cilësinë e ajrit të brendshëm), ku bëjnë pjesë të gjithë produktet e leshit të gurit mineral NaturBoard me ECOSE Technology®.