KNAUFTERM 2 PRO

Të dashur kolegë, ju lutem gjeni më poshtë versionin e përmirësuar të programit tonë KT2 PRO AL, version 5.4 për përllogaritjen e performancës së energjisë në ndërtesa, në përputhje me normativat në Shqipëri.

Tani, ju mund të llogarisni vlerat – U për elementet e mbështjellësit termik të ndërtesave, të kontrolloni të gjitha karakteristikat fizike dhe performancën energjitike të ndërtesës.

Ne kemi përmirësuar bazën e materialeve, sidomos familjen e tullave termo-bllok dhe kemi përditësuar listën e materialeve të Knauf Insulation.

Vlerësimi dhe komentet tuaja janë thelbësore për ne – ju lutem na dërgoni përshtypjet tuaja, propozime për përmirësimin e funksionalitetit, propozime për funksione të reja dhe pika që mungojnë, dhe ju lutem na kontaktoni në: [email protected]

Shkarko KnaufTERM 2 PRO dhe behu pjese e nje komuniteti prej 11.059 inxhinieresh te cilet tashme punojne me te!