Kontakti

Prodhimi i pambukut mineral guror – materialit izolues me origjinë natyrore për izolim termik, akustik dhe kundër zjarrit në ndërtimtari dhe industri.

Programi prodhues përfshin:

 

  • Produktet nga pambuku i impregnuar guror (pllaka të dendësive dhe trashësive të ndryshme për izolim në ndërtimtari)
  • Produktet nga pambuku i impregnuar guror të dimenzioneve dhe formave të ndryshme, të dedikuar për aparatet shtepiake

 


 

Republika e Kosovës

Phone: +383 44 506 839

[email protected]

Republika e Shqipërisë

Phone: +355 69 600 88 31

[email protected]