Pambuk mineral qelqor - EKOROLL

EKOROLL

Përshkrimi

Pambuk mineral qelqor me ECOSE® Technology, i cili dorëzohet në rolne.

Aplikimi i rekomanduar: tavanet, tavanet e lëshuara, muret e brendshme, muret e jashtme (si mbushje), kulmet e pjerrëta.

Përfitimet

  • karakteristikat e shkëlqyera termoizoluese
  • rezistenca e lartë ndaj zjarrit
  • stabiliteti dimensional, e mbush hapësirën e dhënë në mënyrë ideale
  • manipulimi i thjeshtë dhe i lehtë
  • pa formaldehid të shtuar
  • e përshtatshme për manipulim
  • pa aromë
  • prehet lehtë

Karakteristikat teknike

Performancat

Symbol Unit Value
Përçueshmëria termike λ (W/mK) 0,044

Të dhënat logjistike

Specifikimet

Trashësia Vlera R Gjatësia Gjerësia Copa në paketë m2/paketë m2/copë Kodi SAP Shenja EAN për paketë Shenja EAN për paletë m2/paletë Paketa në paletë
50 1,1 7500 600 4 18 4,5 505379 5012061932348 5012061932331 720 40
100 2,5 9500 1200 1 11,4 11,4 430939 5413031003769 5413031003752 273,6 24
200 5 5400 1200 1 6,48 6,48 430945 5413031003783 5413031003776 155,52 24

Materiale për shkarkim

Filename
Date
Language
Fleta teknike - Ekoroll
Copy clipboard icon

October 2018

Albanian

The download url has been copied to your clipboard