Pambuk mineral guror - FKD-S Thermal

FKD-S Thermal

Përshkrimi

Pllaka izoluese për fasadën kontaktuese.


FKD-S Thermal është pllakë kompakte nga pambuku mineral guror, me dendësi të qëndrueshme dhe u takon produkteve të forta.

Produkti e ka karakteristikën e përmirësuar termike, vlerën më të ulët të koeficientit të përçueshmërisë termike, e cila siguron mbrojtjen më të mirë termike të objektit.

Përfitimet

  • karakteristikat e shkëlqyera termoizoluese
  • rezistenca e lartë ndaj zjarrit
  • stabiliteti dimensional, e mbush hapësirën e dhënë në mënyrë ideale
  • manipulimi i thjeshtë dhe i lehtë
  • e përshtatshme për manipulim
  • pa aromë
  • prehet lehtë

Përshkrimi

Pllakat / Rollnet Pllakat

Karakteristikat teknike

Performancat

Symbol Unit Value
Përçueshmëria termike λ W/m.k 0,035

Të dhënat logjistike

Specifikimet

Trashësia Vlera R Gjatësia Gjerësia Copa në paketë m2/paketë m2/paletë Paketa në paletë
30 0,86 1000 600 10 6,0 216,0 36
40 1,14 1000 600 8 4,8 153,6 32
50 1,43 1000 600 7 4,2 117,6 28
60 1,71 1000 600 5 3,0 96 32
70 2,00 1000 600 4 2,4 86,4 36
80 2,29 1000 600 4 2,4 76,8 32
90 2,57 1000 600 4 1,8 72,0 40
100 2,86 1000 600 3 1,8 64,8 36
120 3,43 1000 600 2 1,2 52,8 44
130 3,71 1000 600 2 1,2 48,0 40
140 4,00 1000 600 2 1,2 43,2 36
150 4,29 1000 600 2 1,2 43,2 36
160 4,57 1000 600 2 1,2 38,4 32
180 5,14 1000 600 2 1,2 33,6 28
200 5,71 1000 600 2 1,2 28,8 24

Materiale për shkarkim

Filename
Date
Language
Fleta teknike - FKD-S Thermal
Copy clipboard icon

January 2018

Albanian

The download url has been copied to your clipboard