Sistemi LDS - Homeseal LDS 0,02

Homeseal LDS 0,02

Përshkrimi

Homeseal LDS 0.02 përbëhet nga dy shtresa të tekstilit të presuar, të paendur polipropilenik dhe shtresa mikroporoze ndërmjet tyre.
Dizajni i veçantë i membranës Homeseal LDS 0.02 siguron përshkueshmërinë jashtëzakonisht të lartë nga avulli dhe mbrojtjen e shkëlqyer nga depërtimi i shiut dhe erës.

Të dhënat logjistike

Specifikimet

Gjatësia Gjerësia Paketa në paletë
50 1,5

Materiale për shkarkim

Filename
Date
Language

The download url has been copied to your clipboard