Sistemi LDS - Homeseal LDS SOLIFIT 2

Homeseal LDS SOLIFIT 2

Përshkrimi

Homeseal LDS SOLIFIT-2 është shirit me ngjitje të dyanshme i cili siguron lidhjen shumë të mirë me membranat Homeseal LDS dhe puthitet shkëlqyeshëm për sipërfaqet e ndryshme nga metali, druri, tulla, sipërfaqet e pastra të betonit dhe pllakat OSB.

Të dhënat logjistike

Specifikimet

GjatësiaGjerësiaCopa në paketë
400004516

Materiale për shkarkim

Filename
Date
Language

The download url has been copied to your clipboard