Pambuk mineral guror - NaturBoard FIT

NaturBoard FIT

Përshkrimi

Pllaka izoluese për plafon të lëshuar,
tavane dhe kulme të pjerrëta.


NaturBoard FIT është pllakë kompakte nga pambuku mineral guror, me dendësi të qëndrueshme dhe u takon produkteve të buta.


Produkti është i padjegshëm, rezistent ndaj temperaturave të larta, i papërshkueshëm nga uji, rezistent ndaj plakjes dhe është kimikisht neutral.

Përfitimet

  • mbrojtjen nga zjarri
  • konsistencë dhe kompaktësi
  • rezistenca ndaj plakjes
  • manipulimi i thjeshtë dhe i lehtë
  • pa formaldehid të shtuar
  • e përshtatshme për manipulim
  • pa aromë
  • prehet lehtë

Përshkrimi

Pllakat / Rollnet Pllakat

Karakteristikat teknike

Performancat

Symbol Unit Value
Përçueshmëria termike λ W/m.k 0,038

Të dhënat logjistike

Specifikimet

Trashësia Vlera R Gjatësia Gjerësia Copa në paketë m2/paketë m2/paletë Paketa në paletë
50 1,32 1000 600 12 7,2 115,2 16
60 1,58 1000 600 9 5,4
80 2,11 1000 600 6 3,6
100 2,63 1000 600 6 3,6 57,6 16
120 3,16 1000 600 5 3,0 48 16
160 4,21 1000 600 3 1,8

Materiale për shkarkim

Filename
Date
Language
Fleta teknike - NaturBoard FIT
Copy clipboard icon

January 2018

Albanian

The download url has been copied to your clipboard