Pambuk mineral guror - NaturBoard FIT-G

NaturBoard FIT-G

Përshkrimi

Pllaka izoluese për murin ndarës.


NaturBoard FIT-G eështë pllakë kompakte nga pambuku mineral guror, me dendësi të qëndrueshme dhe u takon produkteve të buta me dimensione speciale për muret ndarëse me montim të thatë.

Produkti është i padjegshëm, rezistent ndaj temperaturave të larta, rezistent ndaj plakjes dhe është kimikisht neutra.

Përfitimet

  • mbrojtjen nga zjarri
  • konsistencë dhe kompaktësi
  • rezistenca ndaj plakjes
  • manipulimi i thjeshtë dhe i lehtë
  • pa formaldehid të shtuar
  • e përshtatshme për manipulim
  • pa aromë
  • prehet lehtë

Përshkrimi

Pllakat / Rollnet Pllakat

Karakteristikat teknike

Performancat

Symbol Unit Value
Përçueshmëria termike λ W/m.k 0,038

Të dhënat logjistike

Specifikimet

Trashësia Vlera R Gjatësia Gjerësia Copa në paketë m2/paketë m2/paletë Paketa në paletë
50 1,32 1000 625 12 7,50 57,60 8
70 1,84 1000 625 8 5,00
100 2,63 1000 625 6 3,75

Materiale për shkarkim

Filename
Date
Language

The download url has been copied to your clipboard