Pambuk mineral guror - NaturBoard FIT-G PLUS

NaturBoard FIT-G PLUS

Përshkrimi

Pllaka izoluese për murin ndarës.

NaturBoard FIT-G PLUS është pllakë kompakte nga pambuku mineral guror, me dendësi të qëndrueshme dheu takon produkteve të buta me dimensione speciale për muret ndarëse me
montim të thatë.

Produkti është i padjegshëm, rezistent ndaj temperaturave të larta, rezistent ndaj plakjes dhe është kimikisht neutral.

Përfitimet

  • mbrojtjen nga zjarri
  • konsistencë dhe kompaktësi
  • rezistenca ndaj plakjes
  • manipulimi i thjeshtë dhe i lehtë
  • pa formaldehid të shtuar
  • e përshtatshme për manipulim
  • pa aromë
  • prehet lehtë

Përshkrimi

Pllakat / RollnetPllakat

Karakteristikat teknike

Performancat

SymbolUnitValue
Përçueshmëria termikeλW/m.k0,037

Të dhënat logjistike

Specifikimet

TrashësiaVlera RGjatësiaGjerësiaCopa në paketëm2/paketëPaketa në paletë
401,081000625159,38
501,351000625127,50
752,03100062563,75
802,16100062563,75

Materiale për shkarkim

Filename
Date
Language

The download url has been copied to your clipboard


Produktet e ngjashme