Pambuk mineral guror - NaturBoard FIT PLUS

NaturBoard FIT PLUS

Përshkrimi

Pllaka izoluese për kulme të pjerrëta.

NaturBoard FIT PLUS është pllakë kompakte nga pambuku mineral guror, me dendësi të qëndrueshme dhe u takon produktevetë buta.

Produkti është i padjegshëm, rezistent ndaj temperaturave të larta, i papërshkueshëm nga uji, rezistent
ndaj plakjes dhe është kimikisht neutral.

Përfitimet

  • mbrojtjen nga zjarri
  • qëndrueshmëria dhe kompaktësia
  • rezistenca ndaj plakjes
  • montimi i thjeshtë dhe i shpejtë
  • fuqia vetëbartëse: arrihet me prerjen e pllakave për 1 cm më gjerë se sa gjerësia e ndritshme ndërmjet brinjëve
  • pa formaldehid të shtuar
  • e përshtatshme për manipulim
  • pa aromë
  • prehet lehtë

Përshkrimi

Pllakat / Rollnet Pllakat

Karakteristikat teknike

Performancat

Symbol Unit Value
Përçueshmëria termike λ W/m.k 0,037

Certification

Izjava o svojstvima DoP 0,037

Të dhënat logjistike

Specifikimet

Trashësia Vlera R Gjatësia Gjerësia Copa në paketë m2/paketë m2/paletë Paketa në paletë
40 1,08 1000 600 15 9,0
50 1,35 1000 600 12 7,2
60 1,62 1000 600 9 5,4
70 1,89 1000 600 8 4,8 76,80 16
80 2,16 1000 600 6 3,6
100 2,70 1000 600 6 3,6 57,60 16
120 3,24 1000 600 5 3,0 48,00 16
150 4,05 1000 600 4 2,4

Materiale për shkarkim

Filename
Date
Language

The download url has been copied to your clipboard