Pambuk mineral guror - POD EXTRA

POD EXTRA

Përshkrimi

Pllaka izoluese për konstruksionet e dyshemesë.

POD EXTRA është pllakë kompakte nga pambuku mineral guror, me dendësi të qëndrueshme dhe u takon produkteve të forta.

Produkti është i padjegshëm, rezistent ndaj temperaturave të larta, rezistent ndaj plakjes dhe është kimikisht neutral.

Përfitimet

  • mbrojtje e garantuar nga shëndeti i shokut
  • konsistencë dhe kompaktësi
  • rezistenca ndaj plakjes
  • manipulimi i thjeshtë dhe i lehtë
  • pa formaldehid të shtuar
  • e përshtatshme për manipulim
  • pa aromë
  • prehet lehtë

Përshkrimi

Pllakat / Rollnet Pllakat

Karakteristikat teknike

Performancat

Symbol Unit Value
Përçueshmëria termike λ W/m.k 0,039

Të dhënat logjistike

Specifikimet

Trashësia Vlera R Gjatësia Gjerësia Copa në paketë m2/paketë m2/paletë Paketa në paletë
20 0,54 1000 600 15 9,0 144,0 16
30 0,81 1000 600 10 6,0
50 1,35 1000 600 6 3,6 57,6 16
60 1,62 1000 600 5 3,0
80 2,16 1000 600 3 1,8

Materiale për shkarkim

Filename
Date
Language

The download url has been copied to your clipboard