Pambuk mineral guror - POD STANDARD

POD STANDARD

Përshkrimi

Pllaka izoluese për konstruksionet e dyshemesë.

POD STANDARD është pllakë kompakte nga pambuku mineral guror, me dendësi të qëndrueshme dhe u takon produkteve të forta.

Produkti është i padjegshëm, rezistent ndaj temperaturave të larta, rezistent ndaj plakjes dhe është kimikisht neutral.

Përfitimet

  • mbrojtje e garantuar nga shëndeti i shokut
  • konsistencë dhe kompaktësi
  • rezistenca ndaj plakjes
  • manipulimi i thjeshtë dhe i lehtë
  • pa formaldehid të shtuar
  • e përshtatshme për manipulim
  • pa aromë
  • prehet lehtë

Përshkrimi

Pllakat / Rollnet Pllakat

Karakteristikat teknike

Performancat

Symbol Unit Value
Përçueshmëria termike λ W/m.k 0,036

Të dhënat logjistike

Specifikimet

Trashësia Vlera R Gjatësia Gjerësia Copa në paketë m2/paketë
20 0,56 1000 600 15 9,0
30 0,83 1000 600 10 6,0
50 1,39 1000 600 6 3,6

Materiale për shkarkim

Filename
Date
Language

The download url has been copied to your clipboard

Produktet e ngjashme