Pambuk mineral guror - NaturBoard VENTACUSTO

NaturBoard VENTACUSTO

Përshkrimi

Pllaka izoluese për fasadat e ventiluara, veshjet e mureve dhe muret ndarëse me karakteristika të përforcuara akustike-absorbuese.

NaturBoard VENTACUSTO është pllakë kompakte nga pambuku mineral guror, me dendësi të qëndrueshme dhe u takon produkteve gjysmë të forta.


Produkti është i padjegshëm, rezistent ndaj temperaturave të larta, i papërshkueshëm nga uji, rezistent ndaj plakjes dhe është kimikisht neutral.

Përfitimet

  • mbrojtjen nga zjarri
  • konsistencë dhe kompaktësi
  • rezistenca ndaj plakjes
    manipulimi i thjeshtë dhe i lehtë
  • pa formaldehid të shtuar
    e përshtatshme për manipulim
  • pa aromë
  • prehet lehtë

Përshkrimi

Pllakat / Rollnet Pllakat

Karakteristikat teknike

Performancat

Value
Përçueshmëria termike 0,034

Të dhënat logjistike

Specifikimet

Trashësia Vlera R Gjatësia Gjerësia Copa në paketë m2/paketë m2/paletë Paketa në paletë
1,71 1000 600 6 3,6
30 0,86 1000 600 12 7,2 14
40 1,14 1000 600 9 5,4 14
50 1,43 1000 600 8 4,8 12
70 2,00 1000 600 6 3,6
80 2,29 1000 600 4 2,4
90 2,57 1000 600 4 2,4
100 2,86 1000 600 3 1,8 36
120 3,43 1000 600 3 1,8 28
150 4,29 1000 600 2 1,8
200 5,71 1000 600 2 1,2

Materiale për shkarkim

Filename
Date
Language

The download url has been copied to your clipboard