Pambuk mineral guror - NaturBoard VENTI

NaturBoard VENTI

Përshkrimi

Pllaka izoluese për muret sandviç
dhe fasadat e ventiluara.

NaturBoard VENTI është pllakë kompakte nga pambuku mineral guror, me dendësi të qëndrueshme dhe u takon produkteve gjysmë të forta.

Produkti është i padjegshëm, rezistent ndaj temperaturave të larta, i papërshkueshëm nga uji, rezistent ndaj plakjes dhe është kimikisht neutral.

Përfitimet

  • mbrojtjen nga zjarri
  • konsistencë dhe kompaktësi
  • rezistenca ndaj plakjes
  • manipulimi i thjeshtë dhe i lehtë
  • pa formaldehid të shtuar
  • e përshtatshme për manipulim
  • pa aromë
  • prehet lehtë

Përshkrimi

Pllakat / Rollnet Pllakat

Karakteristikat teknike

Performancat

Value
Përçueshmëria termike 0,035

Të dhënat logjistike

Specifikimet

Trashësia Vlera R Gjatësia Gjerësia Copa në paketë m2/paketë m2/paletë
30 0,86 1000 600 18 10,8
40 1,14 1000 600 15 9,0 72,0
50 1,43 1000 600 12 7,2 57,6
60 1,71 1000 600 9 5,4
70 2,00 1000 600 8 4,8 38,4
80 2,29 1000 600 6 3,6
100 2,86 1000 600 6 3,6 28,8
120 3,43 1000 600 5 3,0 24,0
150 4,29 1000 600 4 2,4 38,4
180 5,71 1000 600 3 1,8

Materiale për shkarkim

Filename
Date
Language

The download url has been copied to your clipboard