Pambuk mineral guror - NaturBoard VENTI PLUS

NaturBoard VENTI PLUS

Përshkrimi

Pllakë izoluese për fasadë të ventiluar.

NaturBoard VENTI PLUS është pllakë kompakte nga pambuku mineral guror, me dendësi të qëndrueshme dhe u takon produkteve gjysmë të forta. Produkti është i padjegshëm, rezistent ndaj temperaturave të larta, i papërshkueshëm nga uji, rezistent ndaj plakjes dhe është kimikisht neutral.

Përfitimet

 

  • mbrojtjen nga zjarri
  • konsistencë dhe kompaktësi
  • rezistenca ndaj plakjes
  • manipulimi i thjeshtë dhe i lehtë
  • pa formaldehid të shtuar
  • e përshtatshme për manipulim
  • pa aromë
  • prehet lehtë

 

Përshkrimi

Pllakat / Rollnet Pllakat

Karakteristikat teknike

Performancat

Symbol Unit Value
Përçueshmëria termike λ W/m.k 0,035

Të dhënat logjistike

Specifikimet

Trashësia Vlera R Gjatësia Gjerësia Copa në paketë m2/paketë m2/paletë Paketa në paletë
40 1,14 1000 600 8 4,8 76,8 16
50 1,43 1000 600 6 3,6
60 1,71 1000 600 5 3,0
80 2,29 1000 600 4 2,4
100 2,86 1000 600 3 1,8
120 3,43 1000 600 3 1,8
150 4,29 1000 600 2 1,2

Materiale për shkarkim

Filename
Date
Language

The download url has been copied to your clipboard