Pambuk mineral qelqor - NatuRoll

NatuRoll

Përshkrimi

Pambuk mineral qelqor me ECOSE® Technology, i cili dorëzohet në rolne.

Aplikimi i rekomanduar: tavanet, tavanet e lëshuara, muret e brendshme, muret e jashtme (si mbushje), kulmet e pjerrëta.

Përfitimet

  • karakteristikat e shkëlqyera termoizoluese

  • rezistenca e lartë ndaj zjarrit

  • stabiliteti dimensional, e mbush hapësirën e dhënë në mënyrë ideale

  • manipulimi i thjeshtë dhe i lehtë

  • pa formaldehid të shtuar

  • e përshtatshme për manipulim

  • pa aromë

  • prehet lehtë

Përshkrimi

Pllakat / Rollnet Rollnet
E laminuar/E palaminuar E palaminuar

Karakteristikat teknike

Performancat

Symbol Unit Value
Përçueshmëria termike λ W/m.k 0,042

Të dhënat logjistike

Specifikimet

Trashësia Vlera R Gjatësia Gjerësia m2/paketë m2/paletë Paketa në paletë
50 1,28 6200 1200 14,88 476,16 32
60 1,54 5100 1200 12,24 391,68 32
80 2,05 7600 1200 9,12 291,84 32
100 2,56 6200 1200 7,44 238,08 32
120 3,08 5100 1200 6,12 195,84 32
160 4,10 3800 1200 4,56 145,92 32

Materiale për shkarkim

Filename
Date
Language

The download url has been copied to your clipboard