Pambuk mineral guror - SmartRoof Base 2

SmartRoof Base 2

Përshkrimi

Pllaka izoluese për kulme të rrafshëta.

SmartRoof Base është pllakë kompakte nga pambuku mineral guror, densitet me dy shtresa dhe i përket produkteve shumë të vështira.

Produkti është i padjegshëm, rezistent ndaj temperaturave të larta, i papërshkueshëm nga uji, rezistent ndaj plakjes dhe kimikisht neutral.

Dimensionet nuk ndryshohen për shkak të ndryshimeve të mëdha tëtemperaturave.

Përfitimet

  • mbrojtjen nga zjarri
  • konsistencë dhe kompaktësi
  • rezistenca ndaj plakjes
  • manipulimi i thjeshtë dhe i lehtë

Përshkrimi

Pllakat / RollnetPllakat

Karakteristikat teknike

Performancat

SymbolUnitValue
Përçueshmëria termikeλW/m.k0,035

Të dhënat logjistike

Specifikimet

TrashësiaGjatësiaGjerësiaCopa në paketëm2/paletë
80200012001638,4
100200012001331,2
120200012001126,4
14020001200921,6
15020001200819,2
16020001200819,2

Materiale për shkarkim

Filename
Date
Language

The download url has been copied to your clipboard