Pambuk mineral guror - SmartRoof Thermal

SmartRoof Thermal

Përshkrimi

Pllaka izoluese për kulme të rrafshëta.

SmartRoof Thermal është pllakë kompakte nga pambuku mineral guror, me dendësi të qëndrueshme dhe u takon produkteve shumë të forta.

Produkti është i padjegshëm, rezistent ndaj temperaturave të larta, i apërshkueshëm nga uji, rezistent ndaj plakjes dhe kimikisht neutral.

Dimensionet nuk ndryshohen për shkak të ndryshimeve të mëdha të temperaturave.

Përfitimet

  • mbrojtjen nga zjarri
  • konsistencë dhe kompaktësi
  • rezistenca ndaj plakjes
  • manipulimi i thjeshtë dhe i lehtë

Përshkrimi

Pllakat / RollnetPllakat

Karakteristikat teknike

Performancat

SymbolUnitValue
Përçueshmëria termikeλW/m.k0,036

Të dhënat logjistike

Specifikimet

TrashësiaVlera RGjatësiaGjerësiaCopa në paketëm2/paletë
300,832000120042100,8
401,11200012003276,8
501,39200012002662,4
601,67200012002252,8
701,94200012001945,6
802,22200012001638,4
902,50200012001433,6
1002,78200012001331,2
1203,33200012001126,4
1403,8920001200921,6
1504,1720001200819,2
1604,4420001200819,2

Materiale për shkarkim

Filename
Date
Language

The download url has been copied to your clipboard