Pambuk mineral guror - SmartRoof Top

SmartRoof Top

Përshkrimi

Pllaka izoluese për kulme të rrafshëta.

SmartRoof Top është pllakë kompakte nga pambuku mineral guror, me dendësi të qëndrueshme dhe u takon produkteve shumë të forta.

Produkti është i padjegshëm, rezistent ndaj temperaturave të larta, i papërshkueshëm nga uji, rezistent ndaj plakjes dhe kimikisht neutral.

Dimensionet nuk ndryshohen për shkak të ndryshimeve të mëdha të temperaturave.

Përfitimet

  • mbrojtjen nga zjarri
  • konsistencë dhe kompaktësi
  • rezistenca ndaj plakjes
  • manipulimi i thjeshtë dhe i lehtë

Përshkrimi

Pllakat / RollnetPllakat

Karakteristikat teknike

Performancat

SymbolUnitValue
Përçueshmëria termikeλW/m.k0,038

Të dhënat logjistike

Specifikimet

TrashësiaVlera RGjatësiaGjerësiaCopa në paketëm2/paletë
401,05200012003276,8
501,32200012002662,4
601,58200012002252,8
701,84200012001945,6
802,11200012001638,4
902,37200012001433,6
1002,63200012001331,2
1203,16200012001126,4
1403,6820001200921,6
1503,9520001200819,2
1804,7420001200716,8

Materiale për shkarkim

Filename
Date
Language

The download url has been copied to your clipboard