Sistemi LDS - Homeseal LDS SOLIFIT-UV

Homeseal LDS SOLIFIT-UV

Përshkrimi

Shirit ngjitës universal

Shiriti Homeseal LDS SOLIFIT-UV është një shirit me ngjitës nga njëra anë, rezistent ndaj rrezeve UV dhe lagështirës. Ofron një ngjitje të shkëlqyer në nënshtresa të ndryshme si: druri, shtresat e çimentuara, tullat apo plastika.

Të dhënat logjistike

Specifikimet

TrashësiaGjatësiaGjerësia
0.62 mm25 m60 mm

Materiale për shkarkim

Filename
Date
Language

August 2020

Albanian

The download url has been copied to your clipboard