Aksesorë - Upë DH për fasadë

Upë DH për fasadë

Përshkrimi

Upë për fiksimin e materialit termoizolues në sistemet e fasadave të ventiluara.

Upa DH e fasadës përbëhet nga dy pjesë dhe fikson materialin izolues të fasadës me trashësi 60 - 300 mm. Struktura në dy pjesë e upës me kunjin dhe kokën pjatë siguron përparësi në instalim dhe ruajtje.

Përfitimet

  • Montimi në dy hapa, i kunjit dhe më pas i kokës në formë pjate, parandalon presionin pikësor mbi shtresën izoluese.
  • Redukton hapësirën e paketimit deri në 60%.
  • Kufizuesi i thellësisë së instalimit siguron një montim të përcaktuar pavarësisht nga lloji I nënshtresës.
  • Plastika me cilësi të lartë garanton instalim të sigurtë edhe për trashësi të mëdha izolimi.
  • Mundëson ruajtjen ekonomike dhe fleksibël.

Materiale për shkarkim

Filename
Date
Language

August 2020

Albanian

The download url has been copied to your clipboard