Pambuk mineral guror - POD PLUS

POD PLUS

Përshkrimi

PËRSHKRIM
Pllakë izolimi për konstruksione dyshemeje.

POD PLUS është një pllakë kompakte e bërë nga leshi mineral guri, me dendësi konstante dhe i përket produkteve të forta.

Produkti është jo i djegshëm, rezistent ndaj temperaturave të larta, rezistent ndaj plakjes dhe kimikisht neutral.

Përdorimi

Produkti ka për qëllim mbrojtjen nga tingulli i ndikimit në strukturat dysheme lundruese, izolimin termik si dhe mbrojtjen nga zjarri.

Është ideale për instalim nën copa të lagura dhe për një ngarkesë të parashikuar të shpërndarë në mënyrë të barabartë deri në 5 kPa.

Paketimi dhe ruajtja

Produkti POD PLUS dorëzohet në petë me PE të nxehtësisë. Produktet duhet të ruhen brenda ose brenda. Nëse, në situata të jashtëzakonshme, dyqani është jashtë, produktet duhet të mbrohen me një petë të papërshkueshme nga uji.

Paketimet nuk duhet të vendosen direkt në tokë.

Përfitimet

  • Mbrojtje e garantuar nga goditja
  • Qëndrueshmëria dhe kompaktësia
  • Rezistenca ndaj plakjes
  • Instalim i lehtë dhe i shpejtë
  • Lehtë për tu prerë

Përshkrimi

Pllakat / RollnetPllakat

Karakteristikat teknike

Performancat

SymbolUnit
Përçueshmëria termike0.039W/m.k